Registraties Long Course Weekend Holland – Beesel opnieuw geopend

MAANDAG – Nu weer weer actief aan eerste wedstrijden kunnen gaan deelnemen, is het eerst zaak om in te schrijven. De wedstrijdsecretariaten heropenen de burelen. Zoals ook Extra Leisure, die zojuist bijgaand persbericht de wereld in stuurde:

 

Na een periode van onzekerheid en afwachten, zijn de inschrijvingen voor Long Course Weekend Holland – Beesel opnieuw geopend. Het driedaagse sportevenement waarbij deelnemers zelf disciplines en afstanden kiezen, vindt plaats op 18, 19 en 20 september 2020.

 

Vincent van der Stouwe, directeur van Extra Leisure, organisator van Long Course Weekend Holland – Beesel: “We zijn blij dat we weer vooruit kunnen kijken naar een weekend vol sport en amusement. Hoewel sportevenementen er de komende periode naar alle waarschijnlijkheid anders uitzien dan we gewend zijn, weten we zeker dat we deelnemers alsnog een onvergetelijke ervaring kunnen bieden.”

 

Tijdens het driedaagse sportfestival kiezen atleten tussen verschillende afstanden in de disciplines zwemmen, fietsen en hardlopen en creëren daarmee een sportweekend op maat. Voor de fanatieke sporter is er een Half Long Course Weekend (halve triatlon verspreid over drie dagen) en voor de doorgewinterde atleet is het Full Long Course Weekend (een triatlon verspreid over drie dagen) de volgende uitdaging.

 

De foto hieronder toont de feestelijke finish van een van de deelnemers vorig jaar aan LCW.

 

Net als vorig jaar zo binnengehaald worden, kan nog niet. Maar de organisatie belooft een waardig alternatief.

Wim van den Broek

Wilde in 1983 iets anders dan alleen hard fietsen, stapte snel over op microfoons uittesten, één van de drijvende krachten achter één van de oudste triatlons: Oud-Gastel, figureert in misdaadseries en mag zich ridder zonder paard noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.