Volop actie bij Triathlonwinkel.nl

Geen wedstrijden voor atleten, maar toch zorgen zij voor dagelijks drukte van belang bij onze partner Triathlonwinkel.nl in Uden: Het nieuwe indoorzwembad in gebruik voor het testen van de wetsuits, de nieuwe zwemcollectie die binnen is en tal van mooie aanbiedingen. Sowieso is een bezoek aan deze zeer complete winkel in zwem- en triathlonartikelen een absolute aanrader.

Dit weekend o.a. een Huub Run Visor II in de aanbieding.

 

De zon schijnt en buiten sporten zoals hardlopen, wandelen of skeeleren is nu heerlijk om te doen.
Met deze HUUB visor bescherm je je gezicht tegen de felle zon.
De visor zit comfortabel je voelt niet eens dat je hem draagt.
De actie geldt zolang de voorraad strekt en loopt t/m zondag 26 juli 2020.

We blijven gelukkig druk met het testen van wetsuits met open water zwemmers, triatleten en mensen die niets met wedstrijdsport hebben, maar gewoon dicht bij het water wonen en lekker comfortabel willen zwemmen.
Wil je ook eens een wetsuit passen en uitproberen maak dan een liefst afspraak of kom gewoon langs.
Ondanks de enorme vraag naar wetsuits blijven we voorraad houden. Het aankopen van nieuwe wetsuits lukt niet bij alle merken even vlot, toch lukt het ons om nieuw aanvulling 2 tot 3x per week te realiseren. Voor elk wat wils!


Wist je dat de nieuwe badkleding collecties van Arena en Funkitais!


Een winkel bomvol sportieve badkleding en sport bikini’s. Kom gerust eens kijken en passen.

Bitswijk 34
5401 JB Uden
www.triathlonwinkel.nl
Tel : +31(0)6 24 888688

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.