Het najaar is in aantocht; Tijd voor je zwemtechniek bij Tri-Experience!

 

 

 

Het najaar staat weer voor de deur en dat is de periode om aan je zwemtechniek te werken. Voor ons een reden om in de keuken te kijken bij Tri-Experience, de specialist op het gebied van zwemtechniek, Ironman coaching, clinics en trainingskampen. Vanaf september gaan bij Tri-Experience weer meerdere zwemtechniek cursussen van start voor vrijwel alle niveaus. Hieronder een greep uit het aanbod:

Basiscursus Borstcrawl: “Basistechniek & Slagvaardigheid”.

Een zeer volledige cursus voor iedereen die de borstcrawl vanaf de basis echt goed wil leren zwemmen. De cursus bestaat uit 18 trainingen, waarbij er veel aandacht is voor het aanleren van de juiste techniek, met veel persoonlijke feedback. Na elke training krijg je oefeningen zodat je de behandelde stof goed eigen kan maken en je zwemvaardigheden ontwikkelt. De laatste weken staan in het teken van het uitbouwen van je zwemconditie en vermogen, waardoor je de borstcrawl niet alleen sneller gaat zwemmen, maar ook langer kunt volhouden.

Start: 7 September
Locatie: Albrandswaard, Rotterdam.
Meer info

Verdiepingscursus Borstcrawl

Deze nieuwe module is speciaal ontwikkeld voor zwemmers en atleten die al eens een borstcrawl cursus hebben gevolgd, maar toch nog moeite blijven houden met een aantal basics: beenslag, ademhaling en/of coördinatie van de armslag. In 9 weken train je op deze 3 onderdelen van de Borstcrawl en maak je van jouw borstcrawl een efficiëntere en effectievere slag.

Start: 11 September
Locatie: Albrandswaard, Rotterdam.
Meer info

Souplesse en Power

Een module voor de (half) gevorderde zwemmer. Door middel van balans en souplesse drills, kun je langdurig meer kracht op het water uitoefenen. Hiermee verbeter je in 9 weken de basissnelheid van je Borstcrawl.Ook leer je het keerpunt aan (fallback en tuimelkeerpunt) waardoor je met langere afstanden makkelijker kunt doorzwemmen in het zwembad.

Start: 11 September
Locatie: Albrandswaard, Rotterdam.
Meer info

Powerstroke

In deze module voor de gevorderde zwemmer wordt er onder het wateroppervlak gekeken. Je stuwpatroon wordt geanalyseerd, je stuwkracht (in 3D) en je slagefficiency wordt gemeten. Hiermee worden met het oog niet zichtbare verbeterpunten boven water gehaald. Vervolgens wordt er op basis van de nieuwste methodiek en inzichten gewerkt aan details in jouw slag.

Start: Oktober
Locatie: Albrandswaard / Zwemcentrum Rotterdam.
Meer info

 EVF: Early Vertical Forearm

Een geweldige module voor de gevorderde zwemmer, die alles uit zijn slag wil halen voor de meest effectieve borstcrawl. Een mooi vervolg op de Souplesse en Power module, waarbij in deze module de slagdynamiek verder verfijnt wordt in EVF. Met meer actieve lichaamsrotatie combineren we de EVF techniek, met als resultaat dat je nog sneller gaat zwemmen.

Start: November
Locatie: Albrandswaard, Rotterdam.
Meer info

SwimSquad

Voor gevorderde zwemmers en triatleten die blijvend aan hun techniek willen werken, maar ook zwemsnelheid en conditie willen verbeteren. Wekelijks wordt je getraind in een 50m bad op basis van een periodisering, gericht op het voldoen van een Ironman of IM 70.3 .

Start: 9 September
Locatie: Zwemcentrum Rotterdam
Meer info

Mini Cursussen & Custum made.

De basis cursus is ook in blokken te volgen. Met Borstcrawl Basics I en Borstcrawl Basics II, volg je in 8 weken (per blok) de stof die wordt gegeven in de populaire 18-weekse module Basistechniek & Slagvaardigheid. Of heb je liever met een klein groepje atleten een custom made traject? Dat kan, Tri-Experience verzorgt regelmatig technische modules op verzoek voor alle niveaus.

Info Mini cursussen:

Info Custom groepstraject

 

Voor meer info over de inhoud en aanbod van Tri-Experience, kijk op

www.tri-experience.com

Ruud de Haan

De andere helft van het bekendste speakerduo van Nederland, zoekt elke maandag zijn stem terug, beweert zelf ooit aan triatlon gedaan te hebben, hoopt dat er geen beeldmateriaal bovenkomt van die Speedo-periode... ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.