Lars Bottelier kiest deboer wetsuits

Deboer wetsuits is erg verheugd om een ​​samenwerking met Lars Bottelier aan te kondigen. Bottelier is een elite langeafstandszwemmer in open water, met als doel zich te kwalificeren voor de 10k Open Water Swim op de Olympische Spelen van 2024 in Parijs, Frankrijk.
Bottelier begon met open water zwemmen toen zijn waterpoloteam zijn atleten aanmoedigde om lid te worden van een plaatselijke zwemclub. Bottelier vond een passie in het open water en streeft deze sindsdien na. deboer is trots dat Bottelier ervoor heeft gekozen om te zwemmen in de deboer wetsuits Fjord 1.0, Flōh 1.0 en Ocean 1.0.

Lars Bottelier
“Deboer wetsuits hebben de beste wetsuits ter wereld, maar ze nemen geen genoegen, ze streven ernaar om de grenzen van innovatie te blijven verleggen. Om dat doel te bereiken, experimenteert, test en verbetert deboer voortdurend hun producten met behulp van de meest innovatieve technieken en de mooiste ontwerpen. Als atleet wil ik de beste zijn, die ik kan zijn en heb ik het gevoel dat ik een soortgelijk proces volg. Elke dag probeer ik mijn zwemtechniek, mijn conditie en racestrategie te verbeteren. Ik geloof dat deboer perfect past in mijn reis, om een ​​van de beste open water zwemmers ter wereld te worden. ”

Alex de Boer, mede-oprichter van deboer wetsuits
“Ik ben verheugd Lars Bottelier te verwelkomen in het deboer-team. Als bedrijf met Nederlandse roots is het geweldig om een ​​Nederlandse sporter te kunnen ondersteunen, die zo nauw aansluit bij de waarden van deboer. We streven ernaar om deboer elke dag beter te maken – we verfijnen onze ontwerpen, we testen nieuwe materialen en we kijken of we de snelste wetsuits nog sneller kunnen maken. Lars is een atleet op een indrukwekkend traject. Bij het behalen van zijn overwinning bij de Rottnest Channel Swim 2020, zouden veel atleten het gevoel hebben dat ze het ‘gehaald’ hadden en genoegen nemen met hun routines en processen. Niet Lars, hij is blijven zoeken naar manieren om verder en sneller te gaan. “

deboer wetsuits is erg verheugd om met Lars Bottelier mee te gaan op zijn reis naar kwalificatie voor de Olympische Spelen van 2024 in Parijs.

Meer info over deboer wetsuits:
www.deboerwetsuits.com,
www.instagram.com/deboerwetsuits/
www.facebook.com/deboerwetsuits/

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.