Long Course Weekend Beesel en Groene Loper Run bieden nog startmogelijkheden

Zoals atleten wellicht hebben gezien gaat IRONMAN Multisport Festival Maastricht – Limburg in aangepaste vorm door op 26 en 27 september 2020!

Mocht je nog beter voorbereid aan de start willen staan, dan heeft organisator Extra Leisure nog een mooie wedstrijd: Long Course Weekend Holland – Beesel. Tijdens dit meerdaagse sportevenement van 18 – 20 september staan de disciplines zwemmen, fietsen en hardlopen centraal. Deelnemers kiezen zelf aan welke disciplines en afstanden ze willen deelnemen en creëren zo een sportweekend op maat.

Inschrijven is nog mogelijk tot woensdag 16 september. Meer informatie en inschrijven is mogelijk via www.lcwholland.nl.

Ook als atleten nog op zoek zijn naar een afsluiter van het seizoen, is er een leuke wedstrijd in Maastricht: de Groene Loper Run op 11 oktober. Tijdens deze hardloopwedstrijd, die bovenop het tunneldek van de A2-tunnels in Maastricht gehouden wordt, hebben atleten de keuze tussen een 5 km, 10 km, halve marathon en sinds dit jaar de Maastricht Marathon!

Inschrijven is mogelijk via www.groeneloperrun.nl.

 

Ruud de Haan

Ruud de Haan

De andere helft van het bekendste speakerduo van Nederland, zoekt elke maandag zijn stem terug, beweert zelf ooit aan triatlon gedaan te hebben, hoopt dat er geen beeldmateriaal bovenkomt van die Speedo-periode... ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: