Long Course Weekend Beesel en Groene Loper Run bieden nog startmogelijkheden

Zoals atleten wellicht hebben gezien gaat IRONMAN Multisport Festival Maastricht – Limburg in aangepaste vorm door op 26 en 27 september 2020!

Mocht je nog beter voorbereid aan de start willen staan, dan heeft organisator Extra Leisure nog een mooie wedstrijd: Long Course Weekend Holland – Beesel. Tijdens dit meerdaagse sportevenement van 18 – 20 september staan de disciplines zwemmen, fietsen en hardlopen centraal. Deelnemers kiezen zelf aan welke disciplines en afstanden ze willen deelnemen en creëren zo een sportweekend op maat.

Inschrijven is nog mogelijk tot woensdag 16 september. Meer informatie en inschrijven is mogelijk via www.lcwholland.nl.

Ook als atleten nog op zoek zijn naar een afsluiter van het seizoen, is er een leuke wedstrijd in Maastricht: de Groene Loper Run op 11 oktober. Tijdens deze hardloopwedstrijd, die bovenop het tunneldek van de A2-tunnels in Maastricht gehouden wordt, hebben atleten de keuze tussen een 5 km, 10 km, halve marathon en sinds dit jaar de Maastricht Marathon!

Inschrijven is mogelijk via www.groeneloperrun.nl.

 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.