Sarissa de Vries morgen in unieke PRO Pushing Limits Race Ratingen

De triathlon in Ratingen is morgen toe aan de 12e editie ,met 700 deelnemers. Op zich al nieuws, opnieuw een wedstrijd die door kan gaan. Maar HET nieuws is dat er op heel korte termijn een Pushing Limits Race aan is toegevoegd, ondersteund door de PTO , met een super startveld en live te volgen .

foto Pushing Limits

Georg Mantyk is de grote animator van deze race. Een race in een race met een topveld, hetgeen in ruim een week gestalte heeft gekregen. Op aandrang van de Pro-atleten stapte ook de PTO in en werd een prijzengeld van 15000 ter beschikking gesteld, net als premies voor de snelste zwemmer, fietser en loper. Het geheel zal morgen vanaf 14:15 live te volgen via YouTube  

Sarissa de Vries zal aan de start staan van deze , in bijzonder korte tijd uit de grond gestampte, PTO-race. Namens Belgie zijn Alexandra Tondeur en Pieter Heemeryck de deelnemende atleten in het topveld.

De deelnemers aan de PRO race:

 1. Lisa Norden 
 2. Imogen Simmonds 
 3. Caro Lehrieder 
 4. Lucy Hall 
 5. Alexandra Tondeur  
 6. Anna-Lena Pohl 
 7. Sarissa De Vries
 8. Anabel Knoll 
 9. Stine Dale 
 10. Nina Derron 
 11. Anne Reischmann
 12. Lena Gottwald 
 13. Franzi Reng 
 14. Katharina Krüger 
 15. Hannah Arlom
 16. Steffi Jansen 
 1. Andreas Dreitz 
 2. Pieter Heemeryck 
 3. Florian Angert 
 4. Nils Frommhold 
 5. Frederic Funk 
 6. Ruben Zepuntke 
 7. Michael Raelert
 8. Boris Stein 
 9. Tobias Drachler 
 10. Martin Schulz 
 11. Simon Henseleit 
 12. Jonathan Zipf 
 13. Jan Stratmann 
 14. Max Sperl 
 15. Magnus Männer 
 16. Johannes Vogel 
 17. Jonas Osterholt 
 18. Cedric Osterholt 
 19. Henry Graf
 20. Patrick Dircksmeier 
 21. Julian Fritzenschaft 
 22. Scott McClymont 
 23. Sven Wies 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.