Tri2one Coaching: What if …….

Wil jij je perfect voorbereiden op jouw triathlon in 2021?

 

Tri2one Coaching  zorgt ervoor dat jij je volledig kan richten op je trainingen en je perfect getraind aan de start staat. Niet voor niets zijn wij partner van Tri2one Coaching, de persoonlijkheid, professionaliteit en betrokkenheid van de coaches is precies wat ons enorm aanspreekt.

 

 

Wil jij weten hoe zij jou perfect kunnen helpen je droom werkelijkheid te laten worden in 2021?

Alle info vind je op hun website http://tri2onecoaching.nl/

 

Ruud de Haan

Ruud de Haan

De andere helft van het bekendste speakerduo van Nederland, zoekt elke maandag zijn stem terug, beweert zelf ooit aan triatlon gedaan te hebben, hoopt dat er geen beeldmateriaal bovenkomt van die Speedo-periode... ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.