Tri2one Coaching: What if …….

Wil jij je perfect voorbereiden op jouw triathlon in 2021?

 

Tri2one Coaching  zorgt ervoor dat jij je volledig kan richten op je trainingen en je perfect getraind aan de start staat. Niet voor niets zijn wij partner van Tri2one Coaching, de persoonlijkheid, professionaliteit en betrokkenheid van de coaches is precies wat ons enorm aanspreekt.

 

 

Wil jij weten hoe zij jou perfect kunnen helpen je droom werkelijkheid te laten worden in 2021?

Alle info vind je op hun website http://tri2onecoaching.nl/

 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.