Sneller zwemmen bij gesloten zwembaden? Het kan! Tri2one Coaching legt uit hoe

WOENSDAG – Het is even slikken als je net je voorbereiding op het seizoen van 2021 bent gestart of gewoon enorm van zwemmen houdt: de zwembaden voor zeker 14 dagen gesloten.

Alleen in een exclusieve één-op-één setting, zoals bij onze partner Tri2one Coaching, kan nog worden gezwommen. Eigenaar en zwemtrainer Hylke Sietzema bij Tri2one Coaching ziet echter juist voor zwemmers die beter en sneller willen leren zwemmen een kans:
Tijdens de eerste lockdown kregen we zwemmers en triatleten langs die puur op de zwemmogelijkheid afkwamen. Bij ons in de unieke setting kwamen ze er echter achter dat er in een periode van onmogelijkheden juist enorme kansen lagen en er juist progressie werd geboekt i.p.v. moeten dealen met een achteruitgang.”


Bij Tri2one Coaching kan je terecht in de Endless Pool en hebben zij jarenlange ervaring met zwemanalyses en trainingen in deze setting. Geen grote groepen, altijd al werken zij één op één met de sporter. In normale tijden is dit al exclusief, nu is het nagenoeg de enige plek waar je überhaupt kán zwemmen.

,,Bij Tri2one Coaching beloven we dat je als een betere zwemmer weer naar huis gaat. Dat niet alleen, ook ben je veel bewuster van je eigen zwemtechniek en ontvang je van ons een ongeëvenaard naslagwerk in de vorm van een videorapportage. Daarbij: het is gewoon een gave ervaring die je echt eens meegemaakt moet hebben, iets wat je een enorme glimlach bezorgt in een minder positieve tijd”, aldus Hylke.

Wil je eens bekijken of dit wat voor jou is of een indruk krijgen?
Bezoek dan eens de website van Tri2one Coaching:

Zwemanalyse & Training

Wim van den Broek

Wilde in 1983 iets anders dan alleen hard fietsen, stapte snel over op microfoons uittesten, één van de drijvende krachten achter één van de oudste triatlons: Oud-Gastel, figureert in misdaadseries en mag zich ridder zonder paard noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.