Z3R0D; door passie gedreven om het favoriete merk te zijn voor elke atleet in onze sport

 

Zeker niet nieuw in de triathlonmarkt, maar wel als partner van Trikipedia. Z3RoD heeft veel te bieden en stelt zich graag voor aan de lezers van Trikipedia.nl.
Zoals eerder al gemeld kan je ook profiteren van de aanbiedingen van Z3RoD tijdens Black Week.

 

Door de meeste excellente triatlonproducten te willen maken, is Z3R0D sinds 2007 door passie gedreven om het favoriete merk te zijn voor elke atleet in onze sport.

Z3R0D is een fabrikant van triatlonmode en sportuitrusting dat zich uitsluitend richt op de triatlonwereld inclusief duatlon en swimrun. De onderneming heeft zichzelf kunnen vestigen als een prominente merk binnen zijn nichemarkt.

Een mijlpaal in zijn bestaan werd echter vooral gekenmerkt doordat Z3R0D benoemd werd tot de officiële leverancier van de Franse triatlonfederatie momenteel een van de meest getalenteerde triatlonfederaties met een sterke focus op de Olympische Spelen van Tokio 2021 en Parijs 2024.

Acht Olympische medailles heeft de meer dan 10 jaar lange ervaring in ontwerp en productie opgeleverd. Hiermee scoort niemand beter:

  • 2008 Beijing Goud en Zilver met Frodeno (SUI) en Whitfield (CAN)
  • 2012 Londen Goud en Brons met de broers Brownlee (GBR) en Goud met Sprig (SUI) bij de dames
  • 2016 Rio Goud en Zilver met de broers Brownlee (GBR) en Zilver met Holland (GBR) bij de dames

Echter meer nog dan een merk, is Z3R0D bovenal een levensstijl met één leidmotief: de passie voor triatlon, dat zich weerspiegelt tot in het kleinste detail van de aangeboden producten. We streven immers om met grote integriteit, loyaliteit en respect kwaliteitsvolle producten aan te bieden, die zowel innoverend in stijl en functionaliteit zijn. Het assortiment omvat alles wat de triatleet nodig heeft voor, tijdens en na de wedstrijd. De collectie omvat wetsuits, triatlonkleding en zwemkledij, alsook lifestyleartikelen en accessoires voor zowel dames, heren en kinderen. Met Z3R0D heeft u een beentje voor op de concurrentie!

De ontwikkeling van onze producten gaat gepaard met engineering en onderzoek waar de meeste van onze concurrenten geneigd zijn om de trial & error methode te hanteren. Bij onze gebruikers scoort Z3R0D zéér hoog op de schaal van tevredenheid! We streven ernaar om een stap voor te blijven op onze concullega’s en de hoogst mogelijke kwaliteit te brengen voor atleten die het meeste uit hun activiteiten willen halen met look & feel good producten.

Het ontwerp van de oSUIT is topklasse en zeer herkenbaar aan zijn patronen. Het is de referentie geworden voor trisuits, wanneer functionaliteit en performance voorop staat.

Z3R0D borgt zijn kwaliteit en voorsprong door te investeren in innovatie, door gebruik te maken van hoogtechnologische textiel en in te zetten op kennisuitbreiding en kwaliteitscontrole tijdens het productieproces. De keuze van een trisuit verschilt tussen de type atleet, recreatief of competitief, en hangt af van de soort wedstrijd. Een trisuit voor lang afstand of een non-wetsuit wedstrijd verlangt andere noden zoals comfort en opbergmogelijkheden voor energierepen ed. Onze product designers berusten op de know-how van de textielkenmerken en de discipline zelf. Elk pak moet licht, waterafstotend, sneldrogend zijn, voldoende ventileren en transpiratie afvoeren zonder dat de stof verzadigd of schuurt tijdens de inspanning. De vereisten, de afwerking en de type rits vastleggen van het textiel hangt van heel wat eigenschappen. Deze specificaties combineren met de print op het textiel in een knap ogende lay-out maakt van Z3R0D veruit de voorloper in zijn segment. Geen enkel andere fabrikant heeft zo’n scherpe focus met een totaal aanbod voor alle disciplines in drie prijsklasse: START, RACER en ELITE.

Bezoek onze webshop www.zerod.nl voor alle modellen en informatie.

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.