Adverteren op Trikipedia.nl

In Nederland zijn ongeveer 7.500 duursporters aangesloten bij de NTB, de Nederlandse Triatlon Bond. Daarnaast zijn er naar schatting jaarlijks meer dan 15.000 daglicentiehouders, triatleten en duatleten die aan één van de 60 bij de NTB aangesloten evenementen deelnemen zonder lid te zijn van de NTB. Met Trikipedia.nl bereiken we dus ruim 25.000 actieve triatleten en duatleten.

Trikipedia.nl heeft tot doel om op een positieve manier bij te dragen aan de promotie, beleving en beoefening van duursporten in Nederland, zoals maar niet beperkt tot triatlon, duatlon, paratriatlon, aquatlon, cross triatlon, cross duatlon, wintertriatlon en andere multisporten.

Trikipedia.nl is het grootste online platform voor de Nederlandse duursporter, gericht op zowel de competitieve sporter als de absolute beginner én de fans.

We bieden interessante prijzen voor al onze advertentieformules. Vraag onze mediakit aan via info@trikipedia.nl of bel 0031653619799.

Eén gedachte over “Adverteren op Trikipedia.nl

 • 11 oktober 2018 om 20:04
  Permalink

  Hallo,

  Ik ben Michelle Boshoven en de kartrekker van de crossduathlon van TV Cerberus op zondag 16 december 2018.
  Nu zag ik dat op jullie website ook een advertentie kunnen plaatsen. Wat zijn de eisen waaraan zo’n advertentie moet voldoen, is bijvoorbeeld een flyer ook goed? Wat zijn de kosten hiervan? Hoor graag van jullie wat de mogelijkheden zijn.

  Mvg,
  Michelle Boshoven.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.