Adverteren op Trikipedia.nl

In Nederland zijn ongeveer 7.500 duursporters aangesloten bij de NTB, de Nederlandse Triatlon Bond. Daarnaast zijn er naar schatting jaarlijks meer dan 15.000 daglicentiehouders, triatleten en duatleten die aan één van de 60 bij de NTB aangesloten evenementen deelnemen zonder lid te zijn van de NTB. Met Trikipedia.nl bereiken we dus ruim 25.000 actieve triatleten en duatleten.

Trikipedia.nl heeft tot doel om op een positieve manier bij te dragen aan de promotie, beleving en beoefening van duursporten in Nederland, zoals maar niet beperkt tot triatlon, duatlon, paratriatlon, aquatlon, cross triatlon, cross duatlon, wintertriatlon en andere multisporten.

Trikipedia.nl is het grootste online platform voor de Nederlandse duursporter, gericht op zowel de competitieve sporter als de absolute beginner én de fans.

We bieden interessante prijzen voor al onze advertentieformules. Vraag onze mediakit aan via info@trikipedia.nl of bel 0031653619799.

One thought on “Adverteren op Trikipedia.nl

 • 21/01/2019 om 13:26
  Permalink

  Beste Ruud,

  Vanuit mijn organisatiefunctie bij Triathlon Nieuw- West, zou ik graag wat info ontvangen over het promoten van Nieuw – West via het platform Trikipedia.

  Welke vormen kunnen we dit onder de aandacht brengen en welke vormen van bartering/samenwerking zijn er mogelijk?

  Met sportieve groet,
  Mareille Rijborz – Veenman

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.