Trainen met Yvonne op Lanzarote, het kan van 8 t/m 15 februari op Lanzarote.

Op trainingskamp met wereldtopper Yvonne van Vlerken en haar team op Lanzarote, het is nog beperkt mogelijk.

Van 8 tot en met 15 februari 2022 is de trainersstaf van Team Sirius Europe (Yvonne, Per en Natasja) actief met de atleten op het triathlonwalhalla Lanzarote. Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor dit trainingskamp.

De uitmuntend geschikte accommodatie is gelegen in Puerto del Carmen (10 minuten vanaf het vliegveld); Hotel Flora:  de Junior Suites zijn de kamers die ter beschikking zijn. Mooie ruime appartementen met twee woon/slaapgedeeltes met eigen tv, zodat delen van een appartement mogelijk is, zonder je eigen privacy te verliezen. De in het midden gelegen badkamer wordt gedeeld. Maar ook een eenpersoonskamer is mogelijk. Goed eten, vriendelijk personeel en een schitterende ligging is de reden waarom Team Sirius Europe al jaren hier graag te gast is. Het verblijf is half pension en de drankjes bij het diner zijn inclusief.

Heb je geen zin om je eigen fiets mee te slepen, dan is  onze partner Johan Wagenaar van Bikesensations een bijzondere aanrader. Hij heeft heel goed materiaal , zeer betrouwbaar en deelt de liefde en passie voor de triathlonsport. Bikesensations brengt en haalt de fiets naar en van het hotel. Bij boeking via Team Sirius Europe krijg je ook nog korting op de huurprijs.

Alles wat bij triathlon hoort, gaat aan bod komen, je zult veel leren en nog veel belangrijker: veel plezier hebben en lekker kunnen trainen op jouw niveau in het zonnetje onder geweldige begeleiding van één van de drie coaches. De groep wordt opgesplitst, aangezien een ieder de mogelijkheid geboden zal worden op zijn/haar niveau de trainingen uit te voeren.

Er wordt gezwommen op verschillende locaties, zowel in het open water (5 min wandelen van het hotel), daarnaast in het schitterende sport complex Sportsclub Calero en dit jaar voor het eerst op nog een tweede locatie, dat wordt nog een verassing.

De kosten (exclusief vlucht) zijn:
Gedeelde kamer 795 Euro
Eenpersoonskamer 935 Euro.

Aankomst- en vertrekdatum flexibel uit te breiden in overleg.

Aanmelden of info via coaching@yvonnevanvlerken.eu

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.