De Recovery LAB 8 Deluxe als Black Friday Deal; nu 300 Euro korting.

De Recovery LAB 8 Deluxe is het paradepaardje van Recovery LAB. Een prachtige aanbieding met maar liefst 300 Euro korting.

Vermeld bij je bestelling  de code BLACKFRIDAY2021 .

Het pneumatische compressiesysteem voor de benen bestaat uit maar liefst acht luchtkamers per been, waardoor massage op specifieke delen van de benen mogelijk is. Het apparaat bevat zes verschillende massageprogramma’s, biedt de optie deelgebieden van massage uit te sluiten, kan massages verzorgen op acht verschillende sterktes en is in tijd verstelbaar tot negentig minuten.

De Recovery LAB 8 Deluxe is bedoeld voor gebruik door (top)sporters, coaches, trainers en fysiotherapeuten. Maar ook voor mensen die graag gemasseerd worden. Dit herstelproduct is speciaal ontworpen voor sneller herstel en revalidatie voor iedereen die fysieke inspanning heeft geleverd.

Sporters kunnen de Recovery LAB 8 Deluxe tussen de trainingen door en na de sportprestaties gebruiken. Coaches krijgen hun atleten sneller weer fit na een intensieve trainingsinspanning, zodat zij weer snel kunnen presteren. Met de Recovery LAB 8 Deluxe kunnen trainers hun cliënten de juiste nazorg bieden. Fysiotherapeuten gebruiken de Recovery LAB 8 Deluxe vaak als verlengstuk van de behandeling en laten hun cliënten er op deze manier regelmatig gebruik van maken.

Voor meer info:  Recovery LAB

 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.