De Recovery LAB 8 Deluxe als Black Friday Deal; nu 300 Euro korting.

De Recovery LAB 8 Deluxe is het paradepaardje van Recovery LAB. Een prachtige aanbieding met maar liefst 300 Euro korting.

Vermeld bij je bestelling  de code BLACKFRIDAY2021 .

Het pneumatische compressiesysteem voor de benen bestaat uit maar liefst acht luchtkamers per been, waardoor massage op specifieke delen van de benen mogelijk is. Het apparaat bevat zes verschillende massageprogramma’s, biedt de optie deelgebieden van massage uit te sluiten, kan massages verzorgen op acht verschillende sterktes en is in tijd verstelbaar tot negentig minuten.

De Recovery LAB 8 Deluxe is bedoeld voor gebruik door (top)sporters, coaches, trainers en fysiotherapeuten. Maar ook voor mensen die graag gemasseerd worden. Dit herstelproduct is speciaal ontworpen voor sneller herstel en revalidatie voor iedereen die fysieke inspanning heeft geleverd.

Sporters kunnen de Recovery LAB 8 Deluxe tussen de trainingen door en na de sportprestaties gebruiken. Coaches krijgen hun atleten sneller weer fit na een intensieve trainingsinspanning, zodat zij weer snel kunnen presteren. Met de Recovery LAB 8 Deluxe kunnen trainers hun cliënten de juiste nazorg bieden. Fysiotherapeuten gebruiken de Recovery LAB 8 Deluxe vaak als verlengstuk van de behandeling en laten hun cliënten er op deze manier regelmatig gebruik van maken.

Voor meer info:  Recovery LAB

 

Ruud de Haan

De andere helft van het bekendste speakerduo van Nederland, zoekt elke maandag zijn stem terug, beweert zelf ooit aan triatlon gedaan te hebben, hoopt dat er geen beeldmateriaal bovenkomt van die Speedo-periode... ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.