Prijsvraag: voorspel de top drie van het WK Ironman St. George en win een fantastisch prijzenpakket van TRIPRO swim bike run !

WOENSDAG – De triathlonwereld is in de ban van het WK Ironman komende zaterdag in St. George. Trikipedia is er live bij met de speciale reporters Alex de Boer en Alex Bok,  maar ook dankzij de bijdrages van de Nederlandse deelnemers. Hun namen lieten we hier al eerder vallen. Het zijn – in alfabetische volgorde:

Bas Blom – Marlene de Boer – Jim Doornbosch – Alexandra Dronkers – Marc Dunnewijk – Allard Holthaus – Bart Klein – Tessa Kortekaas – Jarno Lekkerkerker – Kyra Meulenberg – David van Rooij – Alain Smit – Hans van Vliet – Addie Wetzels – Karin Williams – Christiaan Zandbergen.

Anders dan bij de meeste sportevenementen bestaat ‘het podium’ bij een Ironman uit een top 5 in plaats van een top 3. Als je het ons vraagt hebben we drie kanshebbers voor zo’n top vijf (al hopen we altijd op meer) te weten Marlene, Alexandra en Kyra. Niets is echter onvoorspelbaarder dan een WK Ironman, of het nu op Hawaii is of – zoals dit jaar – in St. George, Utah.

De livestream van Ironman.com geeft alles weer. Trikipedia zorgt voor updates, niet alleen van de (internationale) top maar vooral ook van de zestien Nederlanders. Hoe liggen ze ervoor na het zwemmen, gedurende het fietsen en uiteindelijk de marathon? Lees het allemaal op deze Nederlandse triathlonsite.

Omdat we fijne sponsors zoals TriPro van onze vaste auteur Jeroen van Geelen in ons midden hebben, kunnen wij het niet laten om een prijsvraag uit te schrijven. Jeroen heeft een prachtig en zeer waardevol prijzenpakket samengesteld. Dat gaan we twee keer uitreiken. Aan een man en een vrouw. De opdracht is simpel. Aan de mannen vragen we de top drie van de vrouwen op dit WK juist te voorspellen en de vrouwen wordt gevraagd de top drie van de mannen in de juiste volgorde door te geven. Non-binaire personen hebben de vrije keus.

Bij meerdere goede antwoorden halen we de notaris erbij en worden de winnaar en winnares bij loting bekend gemaakt. Check goed de startlijst op Ironman.com en maak je keuze.

Je voorspelling dient uiterlijk op zaterdag 7 mei om 13.00 uur binnen te zijn. Een kwartier later begint het spektakelstuk immers! Stuur je top 3 naar info@trikipedia.nl

Die andere tijdzone is trouwens ook wel eens prettig. Hawaii betekent voor het thuisfront altijd nachtbraken, nu wordt de mannenwinnaar rond 21.00 uur ’s avonds Nederlandse tijd verwacht.

Wim van den Broek

Wilde in 1983 iets anders dan alleen hard fietsen, stapte snel over op microfoons uittesten, één van de drijvende krachten achter één van de oudste triatlons: Oud-Gastel, figureert in misdaadseries en mag zich ridder zonder paard noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.