De Ironman Hawaii docu is gereed: genieten van de ‘Moeder aller triathlons’

MAANDAG – Het duurt altijd een paar weken vooraleer de docu van Ironman Hawaii beschikbaar is. Dat was altijd al zo met de televisierechten van NBC indertijd. Het is hoe dan ook het wachten altijd meer dan waard. Een prachtig document als blijvende herinnering aan de ‘Moeder aller triathlons’: Vinfast Ironman World Championship Kona, Hawai’i. De beste triathlon mag dan voor de twaalfde keer Challenge Roth zijn, er is maar 1 plek op de wereld waar ’s werelds beste triatleten aan het vertrek staan en dat is Hawaii. Geniet ervan.

Wim van den Broek

Wilde in 1983 iets anders dan alleen hard fietsen, stapte snel over op microfoons uittesten, één van de drijvende krachten achter één van de oudste triatlons: Oud-Gastel, figureert in misdaadseries en mag zich ridder zonder paard noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.