Trikipedia geeft 5 Cadomotus Versatile tassen weg.

Onze partner Cadomotus is inmiddels een gevestigde naam in de triathlon Komend weekend  aanwezig bij Challenge Roth, als leverancier van de tassen voor de deelnemers.

Al twee decennia maakt Cadomotus uiterst functionele sporttassen, meestal in de vorm van een rugtas.De nieuwe collectie van Cadomotus sporttassen is nog verder ontwikkeld en biedt nog meer functionaliteit en kwaliteit dan ooit tevoren.

Of je nu op zoek bent naar een sporttas voor je dagelijkse trainingen, wedstrijddagen of weekenduitjes, Cadomotus heeft een tas die bij jou past. De tassen zijn gemaakt van duurzaam materiaal en zijn voorzien van vele handige functionaliteiten, zoals aparte vakken voor schoenen en natte kleding, gevoerde laptopvakken en verstelbare borstriemen voor extra comfort tijdens fietsritten of hikes en voor triathlonwedstrijden.

Als je op zoek bent naar een kwalitatieve en uiterst functionele sporttas voor  je sportactiviteiten, dan is Cadomotus absoluut een merk om te kiezen. De nieuwe collectie sporttassen biedt alles wat je als sporter nodig hebt: duurzaamheid, comfort en functionaliteit.

Reageer op onze Facebookpagina en laat ons weten waarom jij graag zo’n Versatile 2.0 wil ontvangen. Gebruik de hashtags #cadomotustriathlon en #Trikipedia.nl.
We selecteren in samenspraak met Cadomotus 5 winnaars naar aanleiding van de reacties en die ontvangen een tas. De namen maken we via onze Social Media bekend op 15 juli.

 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.