De winnaars van de Cadomotus tassen

Vijf gelukkige winnaars van die fantastische tas van Cadomotus. Eigenaar Diederik Hol selecteerde de winnaars uit de honderden reacties.

Reinier van Stuivenberg
Om o.a. de superfijne #cadomotustriathlon tri-schoenen samen met het deboer wetsuit in te vervoeren. Mooie Nederlandse producten waar een kwalitatief hoogstaande tas perfect mee samengaat. En natuurlijk ook om mee te pronken tijdens o.a. de IM70.3 en Challenge Family wedstrijden 😉

Rense Veenstra
Na vele dienstjaren is deze tas wel aan vervanging toe.

Peter de Blois
Multifunctioneel het hele jaar door! Triathlon, skeeleren, shorttrack…en of de tas goed gebruikt zal gaan worden!

Bianca Ruesink
Oh wat een gave tas! Ik heb zelf een triathlontas die veel te klein is. Maar nog geen juiste kunnen vinden. Nu ik aan het trainen ben voor de long distance in Almere kan ik deze heel goed gebruiken. Kunnen fijn al m’n spulletjes in inclusief mijn cadomotus helm 😃👌

Natasja Van Den Broek-van de Meulenreek
Wauw, wat een vet mooie tas! Die er ook nog eens superfunctioneel uit ziet 🤩 en ‘black is my favorite color’ 😁 anyway…..na een paar jaar stomme blessures mijn eerste triathlon stappen afgelopen week weer gezet in Rosmalen, wel tof als ik dan een beetje meer kan shinen met zo een gave tas van #cadomotustriathlon 🙌 leuke actie zeg ik #Trikipedia .nl 🤞🤞🤞

Beste gelukkigen, stuur je emailadres, telefoonnummer en adres op naar ruuddehaan@hotmail.com

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.