Op weg naar het WK in Nice: dagboeknotities van Mitch Wismans (3); Niek bij Bob

DINSDAG – We tellen af naar het misschien wel belangrijkste triathlonweekend van het jaar. Het EK Challenge Almere zaterdag 9 september en het WK Ironman Nice op zondag 10 september. In de Franse badplaats schoof Niek Heldoorn maandag al aan bij Bob Babbitt, iets wat alleen voor de allergrootsten is weg gelegd. Voor wie het nog niet gezien had:

Voor Mitch Wismans is een babbeltje met Bob misschien nog een stap te ver, maar hij heeft nog een hele toekomst voor zich (Niek ook trouwens). Met z’n 19 lentes is Mitch een van de jongste deelnemers. Hij houdt korte dagboeknotities bij voor Trikipedia. Vandaag, dinsdag 5 september:

De laatste dag hier in Nederland. De ochtend stond in het teken van alles inpakken. Mijn fiets is nog even naar de fietsenmaker (Bikeandrun) gegaan voor een set nieuwe banden. Nu is ook dat vervoersmiddel helemaal klaar en kan ze ook de koffer in.

In de middag nog even 8 km hard gelopen in de bloedhitte, want we moeten zondag een marathon rennen in 30 graden, zoals het zich laat aanzien. Handig dat de september-temperaturen ook in ons land zijn opgelopen. Dat wordt zweten in Almere en in Nice.

Morgen vertrekken we vanaf Eindhoven Airport naar de kust van Frankrijk! Dan gaat het ‘WK-gevoel’ echt komen! Ik heb er zin in.

Mitch.

 

Wim van den Broek

Wilde in 1983 iets anders dan alleen hard fietsen, stapte snel over op microfoons uittesten, één van de drijvende krachten achter één van de oudste triatlons: Oud-Gastel, figureert in misdaadseries en mag zich ridder zonder paard noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.