Op weg naar het WK in Nice: dagboeknotities van Mitch Wismans (4)

WOENSDAG -We tellen af naar het misschien wel belangrijkste triathlonweekend van het jaar. Het EK Challenge Almere zaterdag 9 september en het WK Ironman Nice op zondag 10 september. Aan de laatste doen 26 Nederlandse atleten mee. Een van hen is Mitch Wismans, die zijn indrukken met ons deelt:

 

Lang van stof zal Mitch Wismans de komende dagen niet zijn. Daarvoor doet de 19-jarige triatleet uit Doornenburg te veel indrukken op. Inmiddels is Nederlands jongste deelnemer sinds Gregor Stam gearriveerd in Nice en merkt hij wel dat de zon ook daar genadeloos hard schijnt…..

 

Vanaf Eindhoven AirPort naar Nice gevolgen. Fijne vlucht gehad en alles is veilig aangekomen🙏🏼

Wat is het hier prachtig en ontzettend warm. In de avond even hard gelopen op het hardloop parcours. Het was waanzinnig en alle atleten zijn al aanwezig. Ook de finish is al helemaal opgebouwd. Het gevoel van het WK kan nu echt beginnen.

Wim van den Broek

Wilde in 1983 iets anders dan alleen hard fietsen, stapte snel over op microfoons uittesten, één van de drijvende krachten achter één van de oudste triatlons: Oud-Gastel, figureert in misdaadseries en mag zich ridder zonder paard noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.