SALE bij onze partner Triathlonwinkel.nl

Veel zwemmers en triatleten zwemmen nog steeds in buitenbad of openwater. Goed idee! nu de binnen zwembad gesloten zijn. Met een ARENA of HUUB wetsuit wordt dit plezier alleen maar groter! Check op www.triathlonwinkel.nl welke leuke acties wij hebben voor jou.

Shop on wheels:
Als je overweegt een wetsuit te kopen, laat je dan goed adviseren. Koop nooit online zonder de juiste informatie en een goede passessie. In deze periode is het lastig de winkel te bezoeken maar we helpen je graag.
Bel, chat of mail ons voor een goed advies. Indien mogelijk plannen we een Corona proof passessie op jouw locatie! Vraag naar de mogelijkheden! Een service waarin we graag voorzien! #shoponwheels.

See you soon!

Team Triathlonwinkel
T: +31 (06 24 888688

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.