KiKa Extreme staat met 124 deelnemers aan de start! En is daarmee uitverkocht

Amsterdam, 8 maart – Deze zomer werken triatleten zich in het zweet tijdens een IRONMAN 70.3 in Luxemburg, Westfriesland of Nice. Ruim 120 KiKatleten staan dit jaar aan de start bij één van de drie (internationale) triatlons voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa).

 KiKa Extreme

Een IRONMAN 70.3; een halve triatlon voor KiKa. Alle deelnemers dagen zichzelf uit om 1,9 km te zwemmen, 90 km te fietsen en 21 km te hardlopen. Allemaal met hetzelfde doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor KiKa. Organisator Denise: “Voor alle drie de locaties zijn wij inmiddels uitverkocht!”.

Een 1/8 of 1/2 triatlon voor KiKa

De organisatie van KiKa Extreme heeft een leuk alternatief voor iedereen die van een waar sportfeest houdt of een halve triatlon net iets te ver vindt, namelijk: KiKathlon. Deze 1/8 triatlon bestaat uit: 500 meter zwemmen, 20 kilometer fietsen en 5 kilometer hardlopen. De locaties Stein en Westzaan zijn het toneel voor deze twee fantastische uitdagingen in Nederland. Jong en oud, individueel of relay, iedereen die graag een bijdrage wil leveren kan meedoen.

In actie

Alle deelnemers zetten zich in voor KiKa omdat geen enkel kind zo vreselijk ziek hoort te worden. Kinderkanker gaat niet in quarantaine. Nog altijd sterft 1 op de 4 kinderen met de diagnose kanker. Stichting Kinderen Kankervrij zet zich op allerlei manieren in om geld in te zamelen voor het ontwikkelen van betere behandelmethoden voor kinderkanker. KiKa Extreme draagt bij aan de ambitieuze doelstelling om 95% van de kinderen met kanker te genezen.

Aanmelden

Voor alle informatie over deze edities en inschrijving verwijzen we je graag door naar de website van KiKa Extreme en KiKathlon.

 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.