Kú Cycle start samenwerking met nieuwe generatie kampioenen

Met als doel om een nieuwe generatie kampioenen te ondersteunen, kondigt Kú Cycle vandaag een meerjarige sponsorsamenwerking aan met drie jonge en inspirerende atleten.

Daan de Groot, de 2019 Europese midden lange afstand duathlon kampioen.

Stella Kubasch, in voorberieding voor de 2021 Ironman 70.3 World Championships als agegroup atlete.

Marlene de Boer, droomt van een mooie strijd met de beste vrouwelijke triatleten.

 

Daan de Groot op de vraag waarom hij voor Kú Cycle heeft gekozen “de focus op performance van atleten die Kú implementeert in hun product, hun productie proces en duidelijk wordt door alle communicatie van Kú, is iets wat mij zeer aanspreekt als atleet maar ook als onderzoeker”.

Kú verschaft  deze  atleten met het Kú TF1 model, met bike fitting kennis via de Kú authorised fitters en zal deze atleten ondersteunen in het behalen van hun pesoonlijke sportieve doelen in hoop op deze manier een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van nieuwe talenten en de volgende generatie van kampioenen.

Voor meer informatie: https://www.ku-cycle.com/ku-cycle-press-release-mar-2021/

 

 

 

 

 

 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.