Rachel en Richard werken ontspannen naar een nieuwe race in een nieuwe stad toe – WTJ 2996

ZATERDAG – Hoe de wedstrijden vanmiddag in het Engelse Sunderland ook zullen verlopen, de sfeer is goed. Meer dan ontspannen leven Rachel Klamer en Richard Murray en waarschijnlijk ook veel andere triatleten toe naar deze zesde en voorlaatste WTCS. Het lijkt ons ook fijn om zo nu en dan eens op een geheel nieuw parcours op het hoogste niveau te mogen sporten. Over een paar weken testen de triatleten alvast het parcours in Parijs uit. Vandaag is Sunderland het middelpunt van de triathlonsport. Mannen om 15 uur, vrouwen om 16.35 uur.

Verdere tekst is overbodig, bij het zien van de foto’s:

Wim van den Broek

Wilde in 1983 iets anders dan alleen hard fietsen, stapte snel over op microfoons uittesten, één van de drijvende krachten achter één van de oudste triatlons: Oud-Gastel, figureert in misdaadseries en mag zich ridder zonder paard noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.