TRI2ONE COACHING bereid deelnemers Tri Hard Series optimaal voor

Onze partner Tri2one Coaching verzorgd, in samenwerking met Start2Tri een triathloncursus en wisselclinics voor de wedstrijden van de Tri Hard Series.

START2TRI online cursus (€59,=)

De START2TRI cursus is bedoeld voor de beginnende triatleet.
Tijdens de START2TRI online cursus word je meegenomen in de wereld van triathlon.
Hylke Sietzema, hoofdcoach en founder van Tri2one Coaching, neemt jou mee in de wereld van triathlon en zorgt dat je goed voorbereid, verantwoord en zonder twijfels kunt starten bij je eerste of volgende triathlon!

DATUM Onderwerp
7 april 2021 De kick-off
28 april 2021 Zwemmen – de basis
19 mei 2021 Raceday; wat kan je verwachten en hoe bereid je jezelf voor?

Wisselclinic (€22,50)

Tijdens de TRI HARD Series wisselclinics doorloop jij met de trainers van Tri2one Coaching de overgangen van zwemmen naar fietsen en van fietsen naar lopen. Je oefent verschillende vaardigheden die jou helpen naar een soepele wissel.
Voor iedere TRI HARD Series wedstrijd is er een wisselclinic (bij minimaal 7 deelnemers) ter voorbereiding. Op de donderdag of vrijdag vóór deze wedstrijden ga jij op de wedstrijdlocatie oefenen met de techniek van het wisselen. De fysieke inspanning blijft laag, zodat je fris aan de start van je triathlon staat.

DATUM LOCATIE DEADLINE INSCHRIJVEN
28 mei 2021 DUIN TRI ALMERE 26 mei 2021 23.59 uur
3 juni 2021 TRI NIJMEGEN 1 juni 23.59 uur
11 juni 2021 TRI HUIZEN 9 juni 23.59 uur
18 juni 2021 TRI AMSTERDAM 16 juni 23.59 uur
9 juli 2021 TRI ROTTERDAM 7 juli 23.59 uur

Alle info vind je hier

 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.