Kú Cycle tekent meerjarig contract met Per van Vlerken

Kú Cycle tekent een meerjarig sponsorpartnerschap met professioneel triatleet Per van Vlerken.

Per van Vlerken is al meer dan 10 jaar een Duitse lange afstandstriatleet met een duidelijk doel om na verschillende podiumplaatsen een Ironman  te winnen en onder de 8 uur te finishen. Zijn persoonlijk record staat op 8:04:29 (Challenge Roth in 2015).

Van Vlerken licht zijn redenen voor zijn samenwerking met Kú Cycle toe “Ik ben erg enthousiast over mijn nieuwe samenwerking met Kú Cycle, omdat dit een echt out-of-the-box bedrijf is met een geweldig concept en een heel persoonlijk karakter, wat voor mij erg belangrijk is. Ik ben er ook van overtuigd dat ik op de snelst mogelijke fiets op de markt zal rijden en ik wil graag mijn persoonlijke input geven aan de productontwikkeling van het bedrijf om de huidige innovaties nog verder te stimuleren. Het feit dat dit bedrijf in Nederland is gevestigd, is ook geweldig voor mij en mijn Nederlandse partner en geeft nog meer redenen om Nederland te bezoeken om nauw samen te werken met het team van Kú Cycle. Ik geloof ook dat dit bedrijf echt de Nederlandse cultuur weerspiegelt; ruimdenkend en het onmogelijke mogelijk te maken. Deze samenwerking past totaal bij mij!”

Van Vlerken werkte samen met Kú Cycle erkend fitter Lloyd Thomas van Cyclefit Europe in Frankfurt, waar de optimale pasvorm van Van Vlerken werd gerealiseerd. Lloyd Thomas en Kú Cycle medeoprichter Richard McAinsh ontwierpen  Kú TF1 voor van Vlerken, die vervolgens volgens zijn persoonlijke specificaties werd gebouwd.

Alex Bok, medeoprichter van Kú Cycle, licht de beslissing van het bedrijf toe om samen te werken met van Vlerken “Ik werk sinds de start van TEAMTBB in 2007 persoonlijk samen met Per en zijn inzet voor de sport, zijn constante drang naar betere resultaten, maar ook zijn oog voor technische details passen perfect bij ons als fietsbedrijf. We geloven dat enkele van de beste  resultaten van Per voor hem liggen en we zullen heel hard werken om Per de snelst mogelijke fiets te bieden.”

Van Vlerken zal voor het eerst racen op de Kú TF1 race tijdens de Gloria Challenge Mogán Gran Canaria op 24 april.

 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.