Richard Murray heeft zijn gloednieuwe BMC laten opbouwen bij Woest Sport in Borculo

ZONDAG – Een mooie opdracht voor Woest Sport de afgelopen weken. De gloednieuwe triathlon-minded fietswinkel in Borculo, waar triatleten Edwin Ruumpol en Bas Goossens de scepter zwaaien en waarvan Eddy Lamers en Ted Meeuwsen de initiatiefnemers zijn van de hoogtekamer, kreeg dit weekend ‘hoog bezoek’.

Niemand minder dan Richard Murray kwam er zijn gloednieuwe fiets afhalen. Richard wordt onder meer gesponsord door het fietsenmerk BMC, DT Swiss levert zijn wielen en de onderdelen zijn Shimano. Alleen moesten al deze onderdelen nog wel opgebouwd worden tot de pracht-fiets van de Zuidafrikaanse triathlontopper.

 

Richard woont natuurlijk steeds vaker in Nederland en dus ging hij op zoek naar een specialist, waarbij hij al snel uitkwam bij de gloednieuwe triathlon/fietsenzaak Woest Sport. In Borculo zijn de fietsen in elkaar gezet, die Richard naar Olympisch succes moeten leiden. Ook het optimaal afstellen van de fiets voor de perfecte positie en de juiste zadelkeuze zijn gedaan bij Woest Sport. De samenwerking gaat nog verder, maar eerst gaat Richard op trainingsstage als deel van zijn voorbereiding op de Olympische Spelen. Hieronder het filmpje ‘New bike day’ waarin Richard zijn fiets onthuld.

(met dank aan de mannen van Woest Sport)

Wim van den Broek

Wilde in 1983 iets anders dan alleen hard fietsen, stapte snel over op microfoons uittesten, één van de drijvende krachten achter één van de oudste triatlons: Oud-Gastel, figureert in misdaadseries en mag zich ridder zonder paard noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.