Powerman Mafra met Daan en Ann prachtig in beeld – WTJ 1843

MAANDAG – Ze zeggen vaak: een beeld zegt meer dan 1000 woorden. En zo is het feitelijk ook. Met alle respect voor al die wedstrijdverslagen, die we steeds weer produceren. Er bestaat geen betere terugblik op een race dan een beeldverslag. Maar ja, dan pleeg je broodroof op al die hardwerkende, schrijvende collega’s natuurlijk 😉

We kregen van Ann Schoot Uiterkamp vanuit Mafra mooi beeldmateriaal wat we jullie niet willen onthouden. Met name de foto van Daan en Seppe, nahijgend op de blauwe matten in de finishzone is nu al legendarisch. Omdat we toch al zo weinig duathlonsport hebben meegemaakt het laatste half jaar, is deze fotoserie met twee prachtwinnaars – Daan en Ann – hier zeker op z’n plaats.

 

 

Wim van den Broek

Wilde in 1983 iets anders dan alleen hard fietsen, stapte snel over op microfoons uittesten, één van de drijvende krachten achter één van de oudste triatlons: Oud-Gastel, figureert in misdaadseries en mag zich ridder zonder paard noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.