2e editie REFLECTRI

Dé alternatieve triathlon uit de Coronatijd beleefde afgelopen zondag haar 2e editie: de #REFLECTRI van Tri2one Coaching . Daar deze alternatieve race in het leven is geroepen om een exclusief alternatief te bieden aan de sporters die zij coachen en begeleiden, hoopt Tri2one natuurlijk wel dat dit de laatste keer zal zijn geweest. Maar of dáármee genoegen genomen wordt…

“Sporters die door onze coaches worden begeleid hebben eerder al een bewuste keuze gemaakt voor professionaliteit. Bij alles wat wij organiseren en bieden op het vlak van begeleiding voelen wij ons verplicht dit uit te dragen. Zo ook bij de #REFLECTRI. Zondag voelde het bij aankomst écht als de aankomst bij een grote race: gespannen atleten, een professioneel uitgezette transition zone, een zwemparcours met boeien van Ironman formaat en uitgebreide online race briefings. “Misschien hebben we het iets te mooi gemaakt allemaal, want iedereen vraagt nú al om een 2022 editie!”,  aldus Hylke Sietzema, eigenaar van het coach- en trainingsplatform.

“Of we dat werkelijk gaan doen weten we nog niet, we vinden het namelijk nog veel belangrijker dat we met z’n allen de organisatoren van de prachtige triathlons die Nederland rijk is steunen. Precies daarom hebben we in Coronatijd besloten meerdere evenementen te ondersteunen als partner en sponsor.”

Circa 60 triatleten namen deel aan de #REFLECTRI nabij Lelystad onder prachtige omstandigheden, verdeeld over een kwart- en halve triathlon. Omdat de beelden veel meer zeggen dan woorden hebben we hieronder een kleine impressie aan fotomateriaal.

 

 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.