Nababbelen met fijne mensen op het NK: Robin Dreyling, Sonja de Koning, Donald Hillebregt, Menno Koolhaas en zilveren Diede Diederiks

MAANDAG – Zondag in Leiderdorp was niet alleen een dag om te genieten van onze prachtige sport en de nog prachtiger beoefenaars. Het was ook de dag om weer eens goed bij te kletsen met al die atleten, die we vaak lang niet gezien hadden. Vandaar dat de interviewtjes wat langer duurden dan we misschien bedoelden. Maar ze zijn stuk voor stuk de moeite van het bekijken waard, dachten wij zo. Eerder zagen jullie al Rachel en Jorik. Nu ook de overige medaille-winnaars van het overall-klassement op het NK sprint.

Robin onthult haar droom op deelname aan het WK Bermuda, Sonja vertelt hoe ze als Benjamin van het veld toch maar mooi brons haalt. Dan hebben we Diede. Niet omdat ze zondag in de prijzen viel, maar vooral omdat ze zo’n bijzonder weekend deed met als hoogtepunt Europees zilver op de XTerra. Vervolgens de altijd vrolijke Donald, die weliswaar baalde van zijn nederlaag maar overtuigd is van deelname aan de Spelen in Parijs en tenslotte uitgebreid met Menno, die nieuwe inspiratie haalt uit zijn leuke team Oceanus en wellicht ook nog ooit Olympische dromen koestert.

Vijf (met Rachel en Jorik erbij zeven) gedreven sporters, maar bovenal hele fijne mensen. Het was een genot om jullie aan het werk te zien en na afloop na te babbelen. Moesten we vaker doen!

 

Ruud de Haan

De andere helft van het bekendste speakerduo van Nederland, zoekt elke maandag zijn stem terug, beweert zelf ooit aan triatlon gedaan te hebben, hoopt dat er geen beeldmateriaal bovenkomt van die Speedo-periode... ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.