Collins Cup – dit zijn de twaalf races zaterdag

Aanstaande zaterdag is de Collins Cup in Samorin. De drie teams ; Europa, US en International, hebben vanavond hun keuzes bekend gemaakt wie in welke race van start zal gaan. Het beloven 12 bijzondere races te worden, die om de 10 minuten van start zullen gaan.

De Collins Cup is zaterdag live te volgen vanaf 12:30 op Eurosport 2 en Discovery+.
Commentaar door Ruud de Haan en Edo van der Meer.

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.