Op een bankje in Hoorn met…..Marlene de Boer – WTJ 2029

MAANDAG – Toen het spektakelstuk in West-Friesland erop zat, het zonnetje over het Markermeer al enigszins daalde, was er tijd om eens met Marlene de Boer op een bankje te gaan zitten. Technisch is het geen volmaakt filmpje (zulke dingen moet je mij niet laten doen), maar het gaat om de spontaniteit die Marlene uitstraalt. Omdat ik zelf ook niet meer zoveel wedstrijden bij woon, was het tevens een aangename kennismaking met deze talentvolle en buitengewoon sympathieke triatlete. Fijn om Marlene zo van dichtbij nog te hebben zien sporten en winnen. En wie weet, ga ik ooit nog eens met de rubriek ‘Op een bankje met…’ beginnen (na Holten 2022 heb ik daar vast tijd voor ;-).

Dat Marlene naast haar hoofdsponsoren begin dit jaar nog ruimte vond om ook Trikipedia via haar outfit onder de aandacht te brengen, daar zijn we haar uiteraard zeer dankbaar voor. Maar ik zou haar sowieso blijven volgen, ongeacht de sponsors die ze aan zich weet te binden.

 

Wim van den Broek

Wilde in 1983 iets anders dan alleen hard fietsen, stapte snel over op microfoons uittesten, één van de drijvende krachten achter één van de oudste triatlons: Oud-Gastel, figureert in misdaadseries en mag zich ridder zonder paard noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.