Maya Kingma en Woest Sport duiken samen het nieuwe sportjaar in

NIEUWJAARSDAG – Het nieuwe jaar kan voor Maya Kingma niet beter beginnen. De triatlete uit Maastricht gaat vanaf 2022 samenwerken met Woest Sport Borculo. Vanaf vandaag is ze onder andere in het gelukkige bezit van een BMC TEammachine, waar ze komend seizoen op zal rijden.

De sportwinkel, waar triatleten Edwin Ruumpol en Bas Goossens de scepter zwaaien en waarvan Eddy Lamers en Ted Meeuwsen de initiatiefnemers zijn van de hoogtekamer, manifesteert zich steeds meer als de zaak waar de topsporters heen trekken. Ook Maya was bij haar eerste bezoek danig onder de indruk. ,,Daar kom je ogen tekort om alles te bekijken en ondergaan, een dagje Woest Sport is zeker een aanrader. Nu was ik er om mijn nieuwe materiaal op te halen. Maar ik ga beslist – als de maatregelen het toelaten – nog eens terug voor een wat langer bezoek.”

Woest Sport plaatste de fiets vorige week al wel op haar Instagramaccount (@woest_sport) en prikkelde haar volgers met de vraag voor welke topsporter deze BMC Teammachine is gemaakt. Eddy Lamers van Woest Sport: ,,We gaven op Insta een hint met de gemonteerde shifters in een hoek, die de rijstijl van Maya kenmerkt.” Een paar volgers wisten het ook te raden. De tips ‘maat 51, aero, licht’, maar ook de fles Cava met Maya op de achtergrond waren aanwijzingen, die in Wie is de Mol niet zouden misstaan.

De WTCS Leeds-winnares is erg blij met het materiaal en de fiets, waarmee ze nu het Limburgs heuvelland in trekt. ,,Ik ken Eddy al veel langer, zo is het contact ontstaan. Het is mooi om Woest Sport op deze manier verder onder de aandacht te mogen brengen.”  Ook Eddy Lamers is zeer te spreken over de krachtenbundeling. ,,Maya heeft afgelopen jaren mooie dingen laten zien, het is mooi om richting de Spelen in Parijs daar met Woest Sport een steentje aan te mogen bijdragen.”

Wij feliciteren Woest Sport en Maya Kingma met deze mooie samenwerking!

Wim van den Broek

Wilde in 1983 iets anders dan alleen hard fietsen, stapte snel over op microfoons uittesten, één van de drijvende krachten achter één van de oudste triatlons: Oud-Gastel, figureert in misdaadseries en mag zich ridder zonder paard noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.