Almere dankt lezers Trikipedia; 100 mooiste tracks van triatleten nu op Spotify – WTJ 2158

DONDERDAG – Nog een paar dingetjes uit 2021, die we hier afronden. Allereerst de reactie van de organisatie van Challenge Almere-Amsterdam op de toekenning bij de Trikipedia-verkiezingen tot ‘Organisatie van het Jaar’. Richard Belderok van Challenge Family en de Almere-Amsterdam organisatie is er blij mee. Hij dankt de kiezers/lezers als volgt:

,,Bedankt! Wat een eer om deze titel te winnen. Het was niet een eenvoudig jaar om een evenement te organiseren maar iedereen betrokken bij het evenement heeft zijn uiterste best gedaan om er een zo mooi en ‘normaal’ mogelijke wedstrijd van te maken en erg tof dat dat door de lezers gewaardeerd wordt, dat geeft ons weer nieuwe energie voor 2022!”

Die energie stop de organisatie in het aanstaande Europees kampioenschap long distance triathlon, waarvan Almere andermaal gastheer/vrouw mag zijn. En ook in het in goede banen leiden van Challenge-races waar ook ter wereld. Succes met die pittige job. We feliciteren ‘Almere’ bovendien met het supersnelle parcours wat vorig jaar maar liefst 11 nationale records opleverde. En ook vier tijden in de all time top 15 van hele triathlons. Daarmee hoort Almere inmiddels in het rijtje van snelle parcoursen samen met Roth, Cozumel en Texas.

Vervolgens presenteren we met gepaste trots de Spotify-playlist van nummers, die door jullie gekozen zijn. Met veel dank aan Marnix Cornelisse voor de verdere samenstelling van deze unieke lijst.

Zoals gezegd, een top 33 viel er nog niet van te maken, maar het zijn stuk voor stuk van die opzwepende songs die het op ‘je oortjes’ heel goed zullen doen. Laat je verrassen door de favoriete songs van Barbara, Sonja, Sarissa, Lars, Menno, Thomas, Mitch, Willemijn, Marlene, Margret, Kim, Yvonne, Erik-Simon, Tamar, Donald, Luna, Andre, Carla, Martin, Daan, Rob, Dorian, Janien, Timo, Wouter, Niels, Victor, Maurits, Rene, Henri, Ian, Gjalt, Youri, Jetze en Martin.

Luister en geniet!

 

Wim van den Broek

Wilde in 1983 iets anders dan alleen hard fietsen, stapte snel over op microfoons uittesten, één van de drijvende krachten achter één van de oudste triatlons: Oud-Gastel, figureert in misdaadseries en mag zich ridder zonder paard noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.