Vloggers Mollee & Kolkman zijn terug van weg geweest; nu met vrolijke video van trainingskamp Cyprus! – WTJ 2187

MAANDAG – Het was voor de buitenstaander in een wat turbulente tijd dat een groot deel van de Nederlandse triathlonselectie op trainingsstage ging naar Cyprus. Natuurlijk waren de topsporters begaan met de ontwikkelingen, die niet de schoonheidsprijs verdienen. Tegelijkertijd staat ook het nieuwe seizoen weer eerder voor de deur dan je denkt, dus: werk aan de winkel. Focus op 2022.

Getraind werd er zeker op het eiland. Maar – dat is misschien nog wel belangrijker – er was ruimte voor ontspanning, om te genieten van de omgeving tijdens de prachtige fietsritten. Normaliter krijgt het thuisfront er niet zo gek veel van mee, maar omdat Hidde Mollee en Mitch Kolkman fameuze vloggers zijn, was de camera mee naar Cyprus en kwam er onder de titel ‘Terug van weggeweest’ een volgende vlog van Mollee & Kolkman. De weersomstandigheden waren niet altijd super, maar daar leed het humeur van onze triatleten geenszins onder.

Geniet mee van de jongens en de condities waaronder zij tien dagen op Cyprus doorbrachten naar ongetwijfeld weer een sprankelend seizoen 2022!

Wim van den Broek

Wilde in 1983 iets anders dan alleen hard fietsen, stapte snel over op microfoons uittesten, één van de drijvende krachten achter één van de oudste triatlons: Oud-Gastel, figureert in misdaadseries en mag zich ridder zonder paard noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.