7 mei SWIMM x IRONMAN Try-out; gratis deelname.

Op zaterdag 7 mei aanstaande organiseert IRONMAN Nederland samen met SWIMM Intelligent Pools een leuke ochtend waarbij je het slimme zwembad van SWIMM kunt ervaren.

Wat is SWIMM?
Hoewel SWIMM afgelopen jaar ook al officieel Swim Partner van IRONMAN Nederland was, heb je misschien niet meegekregen wat SWIMM is. SWIMM maakt zwembaden met tegenstroming aangestuurd door een uitgebreid softwarepakket. Dit zwemt precies zoals in het buitenwater! Middels dit softwarepakket kun je 24/7, 365 dagen per jaar je ideale trainingsprogramma voor een IRONMAN-wedstrijd afwerken. In het afgelopen jaar is door een aantal atleten al bewezen dat de tijden echt verbeteren!

SWIMM x IRONMAN Try-out
Tijdens de try-out krijg je de kans om zelf te ervaren hoe uniek en geavanceerd – maar tegelijkertijd laagdrempelig – de zwembaden van SWIMM zijn. Het programma vindt op zaterdag 7 mei vanaf 09:00 uur tot ongeveer 12:30 uur plaats bij SWIMM in Boxtel. Deelname is gratis en er is slechts een gelimiteerd aantal plekken beschikbaar. Inschrijven kan via de knop hieronder.

Aanwezige partners

 

Naast SWIMM zijn er ook een aantal andere partners aanwezig. Kú Cycle, de producent van de meest aerodynamische triatlonfiets ter wereld, is aanwezig met hun Kú Cycle TF1. Ook BYE! Nutrition is aanwezig om je meer te vertellen over hun voedingsproducten die tijdens jouw IRONMAN-wedstrijd gebruikt worden bij de verzorgingsposten.

Kortom: een mooie ochtend vol sportiviteit en een unieke ervaring.

 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.