De laatste plekjes voor de gratis SWIMM X IRONMAN Experience!

Onlangs lieten we je weten dat er op zaterdagochtend 7 mei aanstaande een gratis SWIMM x IRONMAN Experience georganiseerd wordt bij het hoofdkantoor van SWIMM in Boxtel. Heb jij je al ingeschreven voor dit testevenement?

 

Tijdens deze gratis testdag krijg je de kans om kennis te maken met het zwemmen in een intelligent pool en merk je dat je zelf de perfecte training kunt opzetten middels de meegeleverde software. Het zwemmen in een Swimm kom 100% overeen met zwemmen in open water dus een perfecte trainings machine voor jou.

Ook is Kú Cycle aanwezig met hun TF1. De TF1 is de meest aerodynamische fiets ter wereld en levert bewezen hetzelfde resultaat met tot wel 15% minder inspanning. De demofiets is tijdens de SWIMM x IRONMAN Experience gratis te testen.

Tenslotte is ook BYE! Nutrition als officiële voedingspartner van IRONMAN Nederland aanwezig om je meer uitleg te geven over de werking van de producten die je tijdens de IRONMAN-wedstrijden in Nederland aangeboden krijgt bij de verzorgingsposten.

Gratis deelname
Aanmelden voor deze onvergetelijke gratis ervaring is  hier mogelijk . Wees er snel bij, want er zijn nog maar een aantal plekken beschikbaar.

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.