Alex en Alex zijn Trikipedia’s ogen en oren tijdens het wereldkampioenschap Ironman St. George

ZONDAG – Zelf zijn we dan wel niet in Utah, maar geen nood. In de aanloopweek naar het Wereldkampioenschap in St. George verheugen wij ons op de berichtgeving de komende dagen van echte triathloninsiders Alex de Boer en Alex Bok.


Alex de Boer; mede-eigenaar van deboer wetsuits en Dare2Tri, jarenlang al midden in de triathlonwereld all over the world en  vele topatleten in zijn deboer wetsuit, zoals in onderstaand filmpje Kristian Blummenfelt.

 

 

 

Alex Bok, CEO van Kú Cycle en in het verleden oprichter en manager van het zeer succesvolle professionele triathlonteam TEAMTBB. Jarenlange ervaring met triatleten op het hoogste niveau en kenner van de sport in al zijn facetten.

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.