De blog van Maryvonne (7); De laatste blog – geen Challenge Almere.

Wanneer het leven je een curve-ball gooit, kun je soms niet anders beslissen dan iets niet te doen.

Deze blog kost mij heel veel moeite om te schrijven. Wie A zegt, moet ook B doen. Dat is wel een beetje mijn insteek.

Het trainen geeft mij geen plezier, de druk van het doen van een halve triathlon wordt te hoog en gaat voelen als een verplichting. Ik had al veel verder moeten zijn in mijn opbouw, maar het lukt gewoon niet. Allemaal signalen dat het er gewoon niet in zit dit jaar. Mijn leven is te veel uit balans om goed aan de start te verschijnen. En met goed bedoel ik: met plezier en enigszins fit. Het hoeft geenzins snel, maar wel met plezier.

Starten met een grote kans op niet finishen zou het doel waarvoor ik het doe overschaduwen. Dat wil ik niet. Ik heb besloten om dit jaar niet te gaan starten op de halve triathlon in Almere. Hopelijk is de organisatie van Challenge Almere-Amsterdam zo coulant om mijn inschrijving een jaar te laten staan.

Bedankt Trikipedia.nl voor het podium wat ik heb gekregen om geld in te zamelen voor Metakids. Dankzij de lezers heb ik toch nog €2.674 opgehaald om onderzoek te doen naar metabole ziekten. Slechts €439 verwijderd van mijn streefbedrag van €3113. Die laatste paar honderd euro haal ik volgend jaar wel binnen dan!

Bedankt donateurs! Bedankt dat jullie Metakids een warm hart hebben toegedragen! En sorry dat het mij nu niet lukt.

Bedankt Marcel Gierman! Door jouw schema’s ben ik wel weer in beweging gekomen. Je bent een echte motivator.

En nu? Lekker bewegen en niet meer trainen. Gewoon een stuk zwemmen, lekker fietsen als ik zin heb en stukken hardlopen. Geen schema, geen doel. Mijn plezier weer terug vinden.

https://www.actievoormetakids.nl/actie/silke

 

 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.