Met Ironkids is het spektakel in St. George begonnen en Milou deed mee! Parade of The Nations – WTJ 2646

DONDERDAG – Het ene spektakel op Hawaii is nog maar nauwelijks achter de rug of het volgende begint al weer. Duizenden triatleten uit meer dan 80 landen hebben zich verzameld in St. George, Utah. Die stad/staat mag met recht toch het volgende triathlon-mekka genoemd worden met zoveel grote evenementen. In mei nog het extra WK Ironman, nu voor het tweede jaar op rij het WK Ironman 70.3.

De voorpret is al begonnen met de Parade of The Nations en de Ironkids. En zelfs in die laatste groep was Nederland al vertegenwoordig met Milou, die alvast het goede voorbeeld gaf voor mama Sione en de overige 83 Nederlandse deelnemers voor vrijdag en zaterdag. Intussen is Milou al weer druk doende met spandoeken maken voor als mama straks voorbij zwemt, fietst of loopt.

Sione schreef er het volgende bij:

De eerste finisher medaille is binnen 💪!
Mama heeft haar spulletjes opgehaald en weet nu wat haar te doen staat😃.
En dan natuurlijk de Parade of The Nations met de grote Nederlandse ploeg. Zo te zien is EDO Sports goed vertegenwoordigd. Allemaal heel veel succes gewenst!

Wim van den Broek

Wilde in 1983 iets anders dan alleen hard fietsen, stapte snel over op microfoons uittesten, één van de drijvende krachten achter één van de oudste triatlons: Oud-Gastel, figureert in misdaadseries en mag zich ridder zonder paard noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.