Maya Kingma was beresterk op Bermuda; we genieten na met de beelden van een superrace waarin ze zesde werd – WTJ 2664

MAANDAG – Maya Kingma blijft een fantastische triatleet. Als mens pleitbezorger voor een schone sport – zonder misstanden – als triatlete de absolute wereldtop bereikt. Zondag ook weer toen ze de wedstrijd maakte en zesde werd in de World Triathlon Series op Bermuda. Wat als die enkel niet een paar dagen van tevoren…..? Afijn that’s all in the game. Laten we deze perfecte zesde plaats koesteren. Op naar meer in bijvoorbeeld Abu Dhabi straks of in Parijs 2024.

Hier nog eens de beelden om na te genieten van de ijzersterke performance van Maya. Bovenaan beginnen ze aan de beklimming van de Flora Duffy Hill. Krijgen we in de toekomst in Nederland nog een Maya Kingma-heuvel?

D

Wim van den Broek

Wilde in 1983 iets anders dan alleen hard fietsen, stapte snel over op microfoons uittesten, één van de drijvende krachten achter één van de oudste triatlons: Oud-Gastel, figureert in misdaadseries en mag zich ridder zonder paard noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.