TBT – foto’s van toen (5)

Foto Roel Donker

Het was een professioneel triathlon team ; het ADIA KESER team onder leiding van Paul Vierhout. Er werden hele  belangrijke wedstrijden en titels behaald door dit team. Bij wedstrijden in Nederland steevast hun dubbeldekker als uitvalbasis en centrum van gezelligheid.
V.l.n.r: Henri Kiens , Irma Zwartkruis, Thea Sybesma, Erwin de Bruijn en Ben van Zelst.

Foto’s Roel Donker.

 

 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.