TTA en Triathlonwinkel.nl verzorgen trainingskamp Fuerteventura eind januari.

TTA Training Camp
Van 27 januari tot 5 februari organiseert Triathlon Training Academy samen met de Triathlonwinkel een exclusief triathlon trainingskamp Fuerteventura.
Ondersteund door 2 professionele triathlon coaches en een zwemtrainer is er ruimte voor 20 atleten die hun triathlonseizoen meteen de juiste boost willen geven en de zon willen opzoeken.

Persoonlijke aanpak
Er wordt voor elke atleet een gepersonaliseerd trainingsschema gemaakt. De hoofdfocus is om volume te draaien en aan zwemtechniek te werken. Het trainingskamp geeft je toegang tot gespecialiseerde coaching en analyse en is een goede manier om in contact te komen met andere atleten en ervaringen uit te wisselen.

De faciliteiten
Playitas Resort is door professionele triatleten, coaches en meerdere publicaties uitgeroepen tot een van Europa’s beste triatlontrainingscentra en dus de perfecte plek voor ons triatlontrainingskamp. Het heeft alles wat je nodig hebt als triatleet met geweldige trails om te hardlopen, een zwembad van 50m exclusief voor atleten en fietsvriendelijke glooiende heuvels. Begin je triatlonseizoen en geniet van de zon en het prachtige landschap.

Triathlon coaches en een zwem trainer.
Er zijn professionele triatloncoaches aanwezig van de Triathlon Training Academy. Op basis van jouw niveau en voorkeur wordt er een persoonlijk trainingsplan voor je gemaakt, waarbij zoveel mogelijk sessies worden gecombineerd tot groepssessies.

Onko Drent van de Triathlon Winkel is een professionele zwemtrainer met veel ervaring. Hij zal je zwemtrainingsplan aanpassen en elke sessie bij het zwembad zijn om je die waardevolle technische tips te geven die je nodig hebt.

Geïnteresseerd?
Bekijk dan https://triathlontrainingacademy.com/triathlon-training-camp/

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.