Hans Bosman (The last man standing) schreef een boek; Han-sie, Han-sie – Het triathlonavontuur.

Een markant figuur uit onze triathlonwereld; Hans Bosman uit Nigtevecht; heel veel hele triathlons in de afgelopen jaren en bijna zonder trainen en immer als een van de laatsten aan de finish (of net niet).
We hebben zijn avonturen uitgebreid belicht via onze site (The last man standing) ; veel fans maar evenzo veel tegenstanders over de manier van triathlon beleven van Hans. Persoonlijk behoor ik tot de fans, zeker ook omdat ik Hans persoonlijk heb leren kennen en waarderen als persoon. Het is een bijzondere kerel, evenzo zijn boek.

Hans heeft zijn avonturen van de laatste jaren in een boekje samengevat op zijn geheel eigen wijze , welke  digitaal te vinden is en vrij te downloaden. Ik heb er van genoten!

Zoals gezegd; er zijn fans en er zijn critici, maar dit boekje wilden we onze lezers niet onthouden. Laat maar weten wat je er van vind.

Hans Bosman _ PDF @ The Last Man Standing _-gecomprimeerd

 

 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.