Trikipedia.nl bestaat 5 jaar; dat vieren we een week lang met prachtige kado’s (Dag 1: bijzondere zwemtrainingprijs van Triathlonwinkel.nl)

 

Vijf jaar Trikipedia en dat vieren we met onze lezers. Een week lang geven wij prachtige prijzen weg, in samenwerking met een aantal bedrijven en organisaties. Iedere dag een nieuwe kans op steeds nieuwe prijzen.
Als Trikipedia zijn we zeer dankbaar voor het grote aantal dagelijkse lezers en bedrijven/organisaties, die ons een warm hart toedragen.

We beginnen vandaag met de kado’s namens Triathlonwinkel.nl, de triathlonwinkel in Uden, die ons al vanaf dag 1 steunt. Onko Drent, een ondernemer met meer dan25 jaar ervaring en 400 m2 winkel. Autoriteit op het gebied van triathlon, maar zeker extra gespecialiseerd in het zwemonderdeel. Als allereerste in Nederland hadden zij een indoorpool in hun winkel en iedereen kan in het Oost Brabantse bij hen wetsuits testen in hun indoorpool. Vele (inter)nationale topatleten hebben bij Onko in het bad gelegen en hun voordeel gedaan met de adviezen van het deskundige team.
Daarnaast staan Onko en zijn team garant voor goede adviezen qua zwemtechniek tijdens de inmiddels vermaarde zSwimSmart Training in het inpandige bad in Uden. Niet alleen praktische tips, maar ook een video-analyse zijn standaard tijdens de training, waardoor atleten direct progressie zien in hun zwemperformance.

Vandaag mogen wij namens Triathlonwinkel.nl een complete zwemtraining weggeven ter waarde van € 99,- .

Wil jij eindelijk eens de juiste zwemtechniekaanwijzingen ontvangen om een betere zwemmer te worden? Niet te ingewikkeld maar op je eigen niveau? In een 1 op 1 situatie in ons eigen zwembad kunnen wij jou helpen. Leer en verbeter je zwemtechniek onder begeleiding van een van onze zwemcoaches. Wij helpen je graag om van jou een betere zwemmer en/of triatleet te maken.

Wat moet je doen;
Reageer op dit bericht op onze Facebookpagina met een zwemfoto van jezelf, tag Triathlonwinkel.nl in dit bericht en vertel waarom juist jij in aanmerking moet komen voor deze prijs. Wij verzamelen een week lang alle reacties en laten Onko tenslotte beslissen wie de prijswinnaar is.

De bekendmaking van deze prijswinnaar is op 26 februari via onze Social Media-kanalen.

 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.