Trikipedia.nl bestaat 5 jaar en dat vieren we een week lang met prachtige kado’s (Dag 2; een startbewijs voor triathlon Brouwersdam)

Vijf jaar Trikipedia en dat vieren we met onze lezers. Een week lang geven wij prachtige prijzen weg, in samenwerking met een aantal bedrijven en organisaties. Iedere dag een nieuwe kans op steeds nieuwe prijzen.
Als Trikipedia zijn we zeer dankbaar voor het grote aantal dagelijkse lezers en bedrijven/organisaties, die ons een warm hart toedragen.

Het is de vierde editie van de Brouwersdam90 op 12 mei 2023. Een wedstrijd vroeg in het seizoen op een unieke locatie over een unieke afstand (1-80-10).
De voorgaande drie edities waren bijzonder succesvol, een bijzonder groot en sterk startveld en  met winnaars als:
2019 Marco Akershoek en Diede Diederiks
2021 Milan Brons en Els Visser
2022 Milan Brons en Marieke de Leede.

Zwemmen in de Grevelingen, fietsen en lopen op en rondom de Brouwersdam , start en  finish bij Zeil- en Surfcentrum Brouwersdam. Tal van mogelijkheden om in de directe omgeving een heerlijk familieweekend te boeken in combinatie met deze mooie wedstrijd.
Alle informatie vind je hier

 

Een  no nonsense organisatie, die ook de triathlon van Herkingen organiseren en druk doende zijn om ook in Zierikzee opnieuw een triathlon van de grond te krijgen.

Typerend voor de organisatie ; Natuurlijk doen wij mee aan het feestje van Trikipedia, immers net als jullie zijn wij er voor de atleten. Gewoon iets goeds neerzetten vanuit onze bevlogenheid met de sport, zonder poespas en vanuit een eigen identiteit. Wat ons betreft hoeven de deelnemers voor de prijsvraag niets te liken of zo, we gunnen iemand gewoon een hele leuke sportdag.

Voor ons dus de opgave om te komen tot de winnaar. Vertel ons onder het Facebookbericht van Trikipedia waarom juist deze wedstrijd zo precies past in je wedstrijdplanning voor 2023 en de, voor ons, meest originele inzending , gaat aan de haal met dit gratis startbewijs voor de Brouwersdam90.

De winnaar maken we bekend via onze Social Media kanalen op 26 februari.

 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.