555 triathlonkilometers voor hulp aan slachtoffers Turkije en Syrië ; Johan en Henk Christen doen het a.s. woensdag en donderdag.

 


Aanstaande woensdag en donderdag gaan de broers Johan en Henk Christen 555 triathlonkilometers afwerken in en rondom Arnhem. 5 kilometer zwemmen, 500 kilometer fietsen en 50 kilometer lopen, met als doel geld op te halen voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië. De afstanden zullen door beiden volledig worden afgewerkt.

Het aanvankelijke doel van 5000 Euro is inmiddels ruim bereikt, maar donaties zijn nog steeds zeer welkom natuurlijk.

Woensdag  zullen beide broers in zwembad De Grote Koppel van start gaan, om vervolgens de fiets op te kruipen voor de 500 fietskilometers. “Planning op dit moment is om rond 7.30 te starten en dan in ieder geval het zwemmen en fietsen achter elkaar te doen. Dan misschien even een slaapje en vervolgens lopen” aldus Johan.

Wij van Trikipedia wensen Johan en Henk heel veel succes toe en zullen woensdag- en donderdagavond onze lezers berichten over Triathlon555.

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.