Trikipedia.nl bestaat 5 jaar; dat vieren we een week lang met prachtige kado’s (Dag 3: CORE BODY TEMPERATURE MONITOR van Triathlonworld.nl)

Vijf jaar Trikipedia en dat gaan we vieren met onze lezers. Een week lang geven wij prachtige prijzen weg, in samenwerking met een aantal bedrijven en organisaties. Iedere dag een nieuwe kans op steeds nieuwe prijzen.
Als Trikipedia zijn we zeer dankbaar voor het grote aantal dagelijkse lezers en bedrijven/organisaties, die ons een warm hart toedragen.

 

                                                     HET IS FEEST 🥂 | TRIKIPEDIA BESTAAT 5 JAAR 🎉

Win een CORE BODY TEMPERATURE MONITOR T.W.V. 299,-

In samenwerking met Trikipedia heeft TriathlonWorld een geweldige win actie opgezet. Doe mee en vertel ons waarom de CORE Body Temperature de perfecte buddy is voor jou trainingen en wedstrijden. Een trainingshulpmiddel waar o.a. Kristian Blummenfelt gebruik van maakt.

Om in aanmerking te komen voor deze prijs, ga je naar dit aanmeldformulier.

De winnaar maken we bekend via onze Social Media kanalen op 28 februari.

Alle info over de COR BODY TEMPERATURE MONITOR vind je in onderstaand artikel:
EENVOUDIGE WARMTETRAINING VOOR TRIATLETEN.

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.