Trikipedia.nl bestaat 5 jaar; dat vieren we een week lang met prachtige kado’s (Dag 4: 7 startbewijzen voor Dutch Triathlon Series)

Vijf jaar Trikipedia en dat gaan we vieren met onze lezers. Een week lang geven wij prachtige prijzen weg, in samenwerking met een aantal bedrijven en organisaties. Iedere dag een nieuwe kans op steeds nieuwe prijzen.
Als Trikipedia zijn we zeer dankbaar voor het grote aantal dagelijkse lezers en bedrijven/organisaties, die ons een warm hart toedragen.

De Dutch Triathlon Series is een bijzonder succesvolle serie van 4 triathlonwedstrijden op unieke locaties:
11 juni DTS Grand Prix Zandvoort
1 juli  DTS Hlmrmeer
19 augustus DTS Ouderkerk
16 september Bosbaan.
Via bovenstaande links krijg je een mooie video-impressie van de wedstrijden.

Kenmerkend voor deze wedstrijden; de laagdrempeligheid, de geweldige sfeer, de unieke locaties , de grote deelnemersaantallen en vele triatlondebutanten (Els Visser en Marlene de Boer maakten kennis met triathlon tijdens de wedstrijd in Ouderkerk). De organisatie stelt alles in het werk om atleten een geweldige sportdag te laten beleven en weet een plezierige en ontspannen ambiance te creëren.


Uniek dit jaar is “The Ultimate Age Group Cash Prize Pot Race” in Zandvoort, een aparte serie voor agegroepatleten die zullen strijden voor een grote prijzenpot.

In samenwerking met de Dutch Triathlon Series mogen we de volgende startbewijzen weggeven:
2 x deelname sprint tijdens een wedstrijd naar keuze
2 x deelname OD tijdens een wedstrijd naar keuze
1 x deelname Team Relay sprint tijdens een wedstrijd naar keuze
1 x deelname Team Relay OD tijdens een wedstrijd naar keuze
1 x deelname Ultimate Age Group Cash Prize Pot

Wat moet je doen:
Op verzoek van organisator Lars Vreugdenhil stuur je een goede mop naar info@dtseries.nl  en hij zal de prijswinnaars bepalen.

De winnaars maken we bekend via onze Social Media kanalen op 1 maart.

 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.