Kú Cycle steunt Maarten van der Weijden in zijn Elfstedentriathlon en betaald het inschrijfgeld voor de deelnemers aan de fietstocht.

Onze parter Kú Cycle steunt Maarten van der Weijden tijdens zijn Elfstedentocht. Kú Cycle heeft daarvoor vandaag een unieke actie gestart; zij betalen het inschrijfgeld voor atleten die als
Kú Cycle-team met Maarten mee gaan fietsen, zorgen voor vervoer naar Leeuwarden vanuit Almere en doneren daarnaast aan de Maarten van der Weijden Stichting. Een unieke kans om kosteloos onderdeel te zijn van Maarten’s fietstocht op 21 juni, hem te steunen en bij te dragen aan het goede doel.

Van 18 t/m 24 juni 2023 gaat Maarten van der Weijden de extreme uitdaging van de Elfstedentriatlon of in het Nederlands “De Elfstedentocht” aan.

Maarten gaat  , met zo min mogelijk rust, 200 kilometer zwemmen, 200 kilometer fietsen en 200 kilometer wandelen achter elkaar. Een slopende uithoudingsproef van in totaal 600 kilometer die zijn  grenzen zal testen, maar met één doel voor ogen: zoveel mogelijk geld ophalen voor kankeronderzoek met de Maarten van der Weijden Stichting.

Kú Cycle is de officiële fietspartner van Maarten sinds 2021 en zij vestigen graag de aandacht binnen de  triatlonwereld op Maarten’s volgende epische triatlonevenement en met name de 200 kilometer fietstocht, die plaatsvindt op woensdag 21 juni.

In februari 2021 is de samenwerking tussen Maarten en Kú Cycle gestart met  Maarten’s TF1. Met zijn imposante lengte was het een behoorlijk project om voor Maarten een speciale triatlonfiets te ontwerpen en te bouwen. Het resultaat was een super comfortabel, razendsnel en opvallend ontwerp van de vlag voor de Noordelijke provincie waar de Elfstedentriatlon wordt gehouden; Friesland.

Tijdens de Elfstedentriatlon in 2023 verwacht Maarten op woensdag 21 juni om 11.00 uur ’s morgens om te schakelen van zwemmen naar fietsen om te starten met het fietsparcours. Tijdens het tweede deel van de triatlon fietst Maarten 200 kilometer, met start en finish in Leeuwarden. Hij nodigt zoveel mogelijk mensen uit om mee te fietsen en achter hem aan te fietsen tot aan de finish.

Wat gaat Kú Cycle doen?
1. Betaalt je volledige inschrijfgeld voor de fietstocht,
2. Wij doneren aan het goede doel van Maarten, we hopen dat jij dat ook doet!
3. Wij regelen vervoer voor jou en je fiets (bus + aanhanger) van het Kú kantoor in Almere naar de startlijn in Leeuwarden.

Wat krijg je als deelnemer?
1. Een professioneel georganiseerd evenement met een unieke start- en finishlocatie en beleving van de Elfstedentriatlon op het gehele traject,
2. Een T-shirt van Stichting MvdW,
3. Een uniek souvenir van de Elfstedentriatlon,
4. Verzorging (eten en drinken) bij de start en onderweg,
5. Pasta Party na de tour,
6. Toegang tot de finish- en huldigingslocatie van de Elfstedentriatlon.

 

 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.