Triathlon-icoon Jan Frodeno na afloop van zijn laatste kunstje in Nice! Duizendmaal dank Jan voor alle jaren sportmomenten en inspiratie voor elke atleet!

MAANDAG  – Foto’s zeggen meer dan 1000 woorden. So true bij deze plaat. Een zielsgelukkige Jan Frodeno samen met dochtertje Sienna Sofia, echtgenote Emma Snowsill en zoon Lucca Leo. Uitblazend van zij laatste kunstje, waarin de wereldtitel niet binnen zijn bereik lag. Maar ach, lang heeft Jan daar niet van gebaald. Zijn carrière is er eentje om in te lijsten.

Thanks so much Jan, for nearly two decades of sport inspiration, performances and pleasure.

Wim van den Broek

Wilde in 1983 iets anders dan alleen hard fietsen, stapte snel over op microfoons uittesten, één van de drijvende krachten achter één van de oudste triatlons: Oud-Gastel, figureert in misdaadseries en mag zich ridder zonder paard noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.