Gratis informatiebijeenkomst Volendam: Het geheim van deboer wetsuits.

Open water swimming club/ Marcel Stroet, organiseert zaterdag 25 november een gratis informatie bijeenkomst; Het geheim van deboer wetsuits!


Alex de Boer, CEO van deboer wetsuits en specialist op het gebied van wetsuits zal alles vertellen over het ontstaan  van dit unieke topmerk wetsuits, het nut van wetsuits in het algemeen, belangrijke tips geven en natuurlijk alle vragen beantwoorden.


Ook zullen er natuurlijk deboer wetsuits aanwezig zijn . Er is echter geen pas-sessie, maar daarvoor kan ter plaatse wel een afspraak gemaakt worden voor een latere datum.
Zoals gezegd zijn er geen kosten aan deze bijeenkomst verbonden, echter vooraf aanmelden is wel belangrijk. Dit kan via een email naar www.openwaterwebwinkel@gmail.com

Plaats van handeling:

Zwembad De Waterdam
Harlingenlaan 25
1131 JP Volendam
Tijdstip: 11:00 – 12:00 uur.

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.